top of page
shoeshine poland _edited.jpg

SHOESHINE

Luigi Ciotta (IT)
25 Minutter

Scenen er sat; et klassisk old school skopudser set up, og en gammeldags rejsegrammofon spiller klassisk italiensk folklore musik. Og i denne ramme holder den klassiske,"teatralske" skopudser til og holder sirligt styr på alt sit sko pudser grej.

Publikum tiltrækkes og skopudseren gør sig klar til sin første kunde, klar til at pudse og poler sko til perfektion. Men det er ikke kun skoene der poleres, også humøret hos kunden pudses af og da skopudser også har italiensk kaffe og vin at byde på, så formår han at åbne op for folks historier med udgangspunkt i deres fodtøj … vandrestøvlen, balskoen, kondiskoen, sikkerhedssko, træskoen, den højhælede eller sandalen ! Alle har de en historie... Skopudseren alias Luigi er mester i improvisationens kunst. Og det udnytter han til perfektion i denne forestilling.

Luigi Ciotta klassiske gadeteaterstil udmærker sig ved at have den helt unikke kommunikation med sit publikum, som gør ham i stand til at improviserer med alle der er bland publikum. Har tager udgangspunkt i den gamle folkelige Commedia dell arte still som har sine rødder i Itatien, hvor har også selv er kommer fra. Han har flere gange, med stor succes, været på Street Cut og er derfor et af de indslag som vores trofaste publikum vil se frem til at gense.

Her kan opleve Luigi Ciotta - Shoeshine på Street Cut 2024: 

Fredag d. 9 august

16.30 -16.55 Axel torv

​Lørdag d. 10 august

11.00  -11.25 Sct. Mortens kirke

14.10 -14.35 Festivalpladsen

Pere Hosta(CAT): More Info
bottom of page