top of page
Dansegruppen Krapul.jpg

VED SIDEN AF

Dansegruppen Krapül (DK)

Danse-performance

40 minutter

- en vandring i skjulte verdner 

Du kender din verden; trappetrinnene op til den dør du skal ind af, stedet du parkerer din bil, stien med gelænderet du holder i på vej op af bakken. Men kender du også alle rummene imellem? Rummene ved siden af? De skjulte verdner, du kun kan se, med et særligt blik?

Krapül lever disse steder, danser og sætter bevægelse i verdner ved siden af. Vokser ud af en væg, gror op af et bed, fødes ud af et vindue, går i et med gelænderet, daler ned fra et træ. 

Krapül inviterer publikum til at give sig hen til hverdagsmagi og finurlige billeder i velkendte byrum. Til at søge med ind i de skjulte mellemrum og lade tiden opløses for en stund. Til at tage de magiske briller på og opleve "verden ved siden af”.

Praktisk info
Der er begrænsede pladser så det er først til mølle. Mødested: Foran Arresten ved festivalens hovedindgang. Kom gerne 5-10 min før forestillingsstart.

Forestillingen er en vandring der bevæger sig op og ned af trapper og rundt på Grønnegades Kaserne Kulturcenters område.
 

Om Krapül

Siden 2004 har den danske teatertrup ”Dansegruppen Krapül” udforsket det fysiske udtryk på alle mulige måder og i alle tænkelige rum. Gennem dans, kontaktimprovisation og koreografisk arbejde har de skabt større og mindre projekter og forestillinger. Udendørs som indendørs. Deres mission er at skabe poesi i detaljen og magi i de skæve vinkler, samt sætte fokus på kroppens sanselighed i kontakt til andre kroppe i inspirerende omgivelser.

Her kan du opleve Ved siden af på Street Cut 2022:
Lørdag kl. 14.15 på Festivalpladsen. Start ved arresten.

Søndag kl. 12.30 på Festivalpladsen. Start ved arresten.

Krapül: More Info
Pere Hosta(CAT): Video Player
bottom of page