top of page

The Steam Team

Teatret Beagle (DK)

50 minutter

Vi møder 3 show- & gusmestre i en fælles mission – “your dream team in all sauna shows & competitions” Showet præges dog af konflikter, kaos og kampe og da saunadøren går i baglås, breder panikken sig… kan pisk med helende planter og særlige essentielle olier få samlet holdet igen? Fysisk, komisk slapstick og groteske stunts, i tæt samarbejde med publikum, i – og omkring – en mobil sauna med store panoramavinduer.
 

Presseomtale: "For mange af forestillingerne handler om håb, Gudskelov. Og også om glæden ved at drømme sig væk til andre verdener – sammen. Teatret Beagle byder for eksempel på familieforestillingen …The Steam Team, som er en gadeteaterforestilling fyldt med gakket humor. Her er dampen helt konkret, for forestillingen er en fed parodi på den nye saunakultur for vinterbadere og andre selvpinere med hang til gus og æteriske olier … Her optræder tre dansere i Monty Python-agtige bevægelser og groteske stunts – rundt om og inde i en rigtig sauna med vindue ud mod publikum og ild i ovnen, mens ungerne griner saligt.
Anne Middelboe Christensen i Information.

En co-produktion mellem Teatret Beagle og Bora Bora og i kunstnerisk samarbejde med Kristoffer L.A. Pedersen fra Don Gnu.

Her kan opleve The Steam Team på Street Cut 2023: 
Fredag den 11. august:
15.15: Teatret Beagle(DK) - The Steam Team, Axeltorv

Lørdag den 12. august:
13.15: Teatret Beagle(DK) - The Steam Team, Festivalpladsen

Pere Hosta(CAT): More Info
Pere Hosta(CAT): Video Player
steamteamvideo.JPG
bottom of page