top of page
losgalindos.jpeg

MDR - Death From Laughter

Los Galindos (CAT)

60 minutter
MDR = Mort de riure, katalansk for "Død af grin"

Min. 12 år.
NB: Det er IKKE tilladt at fotografere eller optage video eller lyd under forestillingen. Dette gælder både publikum og presse.

En usandsynlig og excentrisk cirkusforestilling.
En usandsynlig forbrydelse, en mistænkelig retssag og en absurd straf. Vi møder vi de tre klovne Rossinyol, Mardi og Melon, netop som deres liv tager en uventet drejning:

Under deres forrige forestilling døde én blandt publikum af grin. De føler sig ansvarlige og ønsker at stoppe udbredelsen af den dødelige virus, latteren! Men dilemmaet er, at hele deres eksistensgrundlag så vil forsvinde.

Hvem er på deres side? Er retfærdigheden? Vil de finde en løsning? Eller bliver de straffet?

Ganske frivilligt kaster Rossinyol, Mardi og Melon sig ud i den grusomme jagt på retfærdighed i en vanvittig og virkelig sjov fortælling om ægte (men barskt) venskab, bygget på lige dele retfærdigheds- og skyldfølelse.

Du risikerer kun at dø af grin…

MDR – Death from Laughter er en klovneforestilling, der sætter spørgsmålstegn ved retfærdighedens tilfældigheder igennem humor og med klovnens erfaringer: deres utæmmede, klodsede natur og deres grundlæggende eksistens-behov som klovne, tager både dem og os igennem en usandsynlig og excentrisk forestilling, hvor latter, humor og fantasi er motoren.

MDR har vundet den fornemme 1. pris ved Barcelonas officelle årlige kulturpris i scenekunstkategorien, og for bedste cirkusforestilling fra det spanske scenekunstakademi.

Her kan opleve MDR - Death From laughter på Street Cut 2023: 

Fredag den 11. august:
21.15: Los Galindos - MDR Death from Laughter, Festivalpladsen

bottom of page