top of page
beast9.jpg

THE BEAST OF THEATRE

Chris Lynam(UK)
50 minutter

VÆR IKKE BANGE FOR AT KÆRTEGNE UDYRET... DET VIL KUN LEGE!
Ubeskriveligt vild og vidunderlig fysisk komedie fra manden med viskelæderhåret. Chris Lynam, den berygtede ikonoklastiske klovn, bringer dig sit interaktive, akrobatiske, manisk musikalske og herligt episke show!

Chris Lynam har arbejdet som en ukategoriserbar soloklovn/komiker i over fyrre år, hvilket har givet ham et ry for uforudsigelig munterhed og kaos. Han har turneret med sit soloshow til New York, Milano, Genova, Edinburgh, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Canada, Australien, Indonesien, Seychellerne, Hong Kong, Portugal, Rusland, Ukraine, Skandinavien, Kina, Colombia, Sydafrika og Zimbabwe.

Med sin rå kropslighed, et udsøgt greb om det groteske og et tilsyneladende uendeligt udbud af eksplosive tricks, har han febrilsk undergravet traditionen for alternativ komedie, knust vores hyggelige forforståelser med sin ekstraordinære off the wall surrealisme og spontane moderne klovn.

Manuskriptet er ikke skrevet før i slutningen af ​​showet, så vær ikke bange for at kærtegne udyret... det vil kun lege!

Her kan opleve The Beast of Theatre på Street Cut 2023: 
Fredag den 11. august:
16.15: Chris Lynam(UK) - Best of Theatre, Axeltorv

Lørdag den 12. august:
11.45: Chris Lynam(UK) - Best of Theatre, Dråben

Pere Hosta(CAT): More Info
bottom of page